Port Vell

star4.7 · flag2
place08039 Barcelona, Spain

Reviews

Ar Ag

Beautiful place to walk to visit day and night. Very relaxing and great shopping and eating places to visit when you're there. Great yatchs are usually docked there, all in all a great place to spend some time and have a calm nice time! Recommended!

Murphy Leach

looks good

Gabriel Guillén

El Port Vell de Barcelona és la part més antiga del Port de Barcelona. És on va néixer el primer moll estable de la ciutat, amb més de quatre segles d'existència. El separa de la mar una escullera, fins fa ben poc un dels llocs predilectes d'oci popular de la ciutat. El Moll de la fusta va ser remodelat per Manuel de Solà-Morales.[1] Les instal·lacions del Port Vell estan destinades a embarcacions esportives com el moll del dipòsit i el moll de la Barceloneta. Adossats als marges del Port Vell hi ha diversos equipaments com el Palau de Mar que allotja el Museu d'Història de Catalunya, la Duana de Barcelona, el World Trade Center i l'Aquàrium de Barcelona. També a la part central hi ha una zona dedicada a l'ús comercial, conegut com el Maremàgnum. Hi ha una part del port també reservada als creuers.

India Oriental

Una de las partes de la ciudad de Barcelona más visitadas. La vista al mar. Los enormes barcos. Las caminerias. Realmente te llena de energía. Buena vibra este mágico lugar. Ven y veras.

Victor Galvez Notario

Es pressios sense paraules

Booking.com
OR
Download Jourmap Apps
OR
Have a account?
Download Jourmap Apps

Verify Your Email Address

We've sent a verification mail to you. Please check your inbox.

Reset Password