Hotel et le Cafe de Paris

star4.0 · flag5
placeRaadhuisplein 5-7, 7311 LJ Apeldoorn, 荷蘭
phone+31 55 522 1822

Reviews

Frank

LET OP: GA HIER NOOIT HEEN! Met pijn en moeite noteer ik 1 ster die dit niet eens waard is. Ben je net een uur getrouwd , heb je geboekt van te voren en heb je ook nog aangegeven dat je een baby bij je hebt. Word je bij de deur gezet waar men in en uit loopt. Ga je naar de eigenaar en leg je het rustig uit dat ik het vervelend vind en dat we erg kort op elkaar zitten ‘ruimte gebrek’ zegt hij letterlijk: “dan ga je toch? Voor jou 10 anderen die ik dan beter kan gebruiken”. De beste man bied een optie aan waar iemand stond te roken bij de ingang “tent”. Waarschijnlijk heeft hij geen kinderen, domme oplossing. Grote schande! Niet meedenkend en kijkt je letterlijk de zaak uit en denkt alleen maar in problemen. Vervolgens terug gegaan naar de familie die zit te wachten niks vermoedend komt de beste man naar ons toe en zegt: “ hebben jullie probleem of?” Een onaangename situatie. We zijn uiteindelijk naar de Notaris gegaan. Die mensen hadden geen plek en dachten in oplossingen en we hebben daar heerlijk gegeten. Dames en heren -> “de Notaris” is stukken beter. De eigenaar is een harteloos mens die niet met druk om kan gaan en zeer klantonvriendelijk is. Unaniem waren wij het eens dat dit asociaal is en niet kan. Aanstaande klanten doe geen zaken met dit “bedrijf”. Graag deel ik dit met iedereen!

Stu Richards

Really nice hotel right in the centre of Apeldoorn and a great base for exploring. The cafe/bar is nice, with very good staff who are attentive and friendly, I had the pork in peanut sauce the first night, and the steak the second night, both were excellent and served with large portions of fries and salad. If you stay at the hotel the rooms are a good size, with lovely large bathrooms and comfortable beds, however the stairs are quite steep!

David Van Mourik

Wij komen hier wanneer we in de stad zijn. Heerlijk ontspannen zitten, heerlijk eten en ontzettend aardige bediening. De sfeer en de inrichting zijn geweldig. Het gevoel van de jaren 70 in de huidige tijd! Zomer en winter een fantastische plek om te vertoeven!

Kimmy

Hier 2 x geweest tijdens Serieus Request. 1ste keer voor lunch wat binnen 1 minuut op tafel stond en heerlijk was. Tweede keer voor avodeten wat ook erg lekker was (thaise kip salade) en na 5 minuten op tafel stond. Muziek in het restaurant stond wel erg hard. Prijzen iets aan de dure kant

Jeroen

Je krijgt heel erg snel je eten en drinken! Alleen wachten op de rekening duurde wel erg lang, maar ik was zeker niet ontevreden. Heerlijk gegeten!

Booking.com
OR
Download Jourmap Apps
OR
Have a account?
Download Jourmap Apps

Verify Your Email Address

We've sent a verification mail to you. Please check your inbox.

Reset Password